Az SMS technológia látványos hazai alkalmazásai

A Coca Cola lassan már rendszeresitett SMS játékjának lényege: a promóció ideje alatt a termékek kupakjába rejtett kódot kell beküldeni egy normál dijazású SMS számra. A feldolgozó rendszer azonnal válaszol, bizonyos kódok nyereményt tartalaznak.

Az versenytárs Pepsi Cola szintén alkalmazza promóciójában a beküldött SMS-ek alapján nyerhető elynerhető ajándékok rendszerét.

Meghökkentő, de hatékony alkalmazás lehet a hústermékeket gyártó Délhús akcója, amelyben a termékeken levő vonalkódot lehet beküldeni, értékes nyeremények reményében.

Újszerü promóciós kampánya során a svájci tulajdonú Credit Suisse életbiztositó vette igénybe az SMS kommunikáció praktikus lehetőségeit, a 40 év múlva cimmel inditott kommunikációsorozatban.

Hajdúszoboszló Polgármesteri Hivatala mobiltelefonos szolgáltatást vezetett be az ügyeiket intézni kivánó állampolgárok számára, tájékoztatására.

Ezen kivül természetesen sok szervezet felismerte az SMS technológia rendkivüli hatékonyságát, mindennapjainkban is találkozhatunk innovativ megoldásokkal. Ha ilyenről van ismerete, kérjük, ossza meg velünk!

 

 Bejelentkezés 
 
Név   

Jelszó   

Remember me
 

 Tipp! 
 
Internet Marketing Stratégiák, egyéni-, kis-, és középvállalkozások számára, avagy valódi online bevételek minimális költségen.
 

 
Magunkról | FAQ | Adatvédelmi elveink | Kapcsolat | © 2003 Samsess